Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. (Montaigne)
Başakşehir Belediyewsi Sosyal İşler Müdürlüğüne Ziyaret

Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sayın Aydın Sarikus ile gerçekleştirdiğimiz toplantımızda, çölyaklı ailelerimize ve derneğimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettik. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda koli içeriklerinde güncellemeler yapılması, glütensiz mutfak eğitimlerimizin düzenli olarak devam etmesi, çölyaklı ailelerimizin severek katılım sağladığı etkinliklerimizin düzenlenmesi gibi taleplerimizi dile getirdik.
Çölyaklıların her daima yanında olan değerli başkanımız Sayın Yasin Kartoğlu’na ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sayın Aydın Sarıkuş’a ve değerli zamanlarını çölyaklılar için ayıran dernek yöneticilerimize çölyaklı ailelerimiz ve derneğimiz adına teşekkür ederiz.

Değerli zamanlarını çölyaklılar için ayıran dernek yöneticilerimize

09.09.2024

3.136.25.16