Hiçbir şey ayağınıza gelmez; en azından iyi olan hiçbirşey. Herşeyi gidip almanız gerekir.
Bağcılar Belediyesinin desteğiyle glutensiz iftarımızı yoğun katılımla gerçekleştirdik

Bağcılar Belediyesinin katkıları ile hazırladığımız Glutensiz iftar programında colyakli ailelerimizle bir araya geldik . 600 kişilik katılımla düzenlediğimiz programa gösterilen yogun ilgiden dolayı tüm üyelerimize teşekkür ederiz.
Yerel yönetimlerce düzenlenen iftar programlarından mahrum kalan colyakli ailelerimizin en büyük sitemlerinden biri de iftar programlarında unutulmaktı. Tanıştığımız ilk günden itibaren yanımızda olan Bagcilar Belediyesi ve değerli Başkanımız Syn Abdullah Özdemir başta olmak üzere , Baskan Yardimcisi Syn. Cengiz Pacci ve katkı sağlayan bütün personellerine teşekkür ederiz.

30.03.2024

18.223.125.5