Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir. Friends
Çayırova'da Çölyaklı Ailelerimizle Bir araya Geldik

Kocaeli Çayırova Glutensiz Yaşam Derneği ve Avrupa Yakası Çölyak Derneği olarak birlikte düzenlediğimiz glutensiz makarna etkinliğimizde çölyaklı ailelerimizle bir araya geldik.

Etkinliğimizde aramızda bulunan Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi, Şupku Dernek Başkanımız Mustafa Çiftçi, Dernek yönetimlerimiz ve katılım sağlayan bütün çölyaklı ailelerimize teşekkür ederiz.

Glutensiz makarna ikramında bulunan Santa Glutensiz Makarna firmamıza teşekkür ederiz.

Çölyaklı birey ve çölyak derneklerimizin bir arada olmasının gücümüzü artıracağına ve farkındalık çalışmalarımızın amacına ulaşmasını sağlayacağına inanıyoruz.

14.10.2023

3.16.79.250