Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir. Friends
Çölyaklı aileleirmizle Bağcılar'da kahvaltıda buluştuk

Dünya Çölyak Günü kapsamında Bağcılar Belediyesi ile birlikte düzenlediğimiz glutensiz kahvaltı etkinliğimizde çölyaklı ailelerimizle bir araya geldik. Belediye Başklamız Sayın Abdullah Özdemir'in katılımıyla gerçekleşen programımız ypğun ilgi gördü. Programda konuşma yapan Belediye Başkanımız, çölyaklıların her daim yanında olduğunu ve boğaz turu, piknik gibi birçok etkinliklerde yine bir araya geleceğimizi dile getirdi. Program sonrası atıştırmalık oyuncak gibi hediyeler takdim edilen ailelerimiz memnuniyetlerini dile getirdi.

Her daim çölyaklıların yanında olan değerli başkanımız Sayın Abdullah Özdemir'e , Bağcılar Belediyesi çalışanlarına, ürünlerinden çok memnun kaldığımız Mira Glutensiz ve Nogfood firmalarımıza , Dernek yöneticilerimize ve katılım sağlayan çölyaklı ailelerimize teşekkür ederiz.

06.09.2023

3.15.31.223