Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir. Friends
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile toplantımızı gerçekleştirdik

İstanbul'da faaliyet gösteren Çölyak Dernekleri olarak İBB Lojistik Destek Merkezi'nin, çölyak ve glutensiz hayata katkı vermek amacıyla organize ettiği toplantıda yer aldık.
Hazırlamakta oldukları pilot proje konusunda fikir ve görüşlerimizi alan, satın alma sorumlusu Sn.Beril Üzümcigil'e tesislerden sorumlu müdür yardımcısı Sn.Hamdi Aydın'a, hijyen denetim şefi Sn.Seçil Ataş Çantakoğlu'na ve İşletmeler şube müdürü Sn.Atilla Şahin'e ve dernek başkanlarımıza duyarlı çalışmalarından dolayı çölyak camiası adına çok teşekkür ediyoruz.

Toplantı sonrası dernek başkanlarımızla birlikte fikir alışverişinde bulunduk.

3.145.52.144

Recep alevcan

Gülcan koç

Emekleriniz için teşekkürler Her daim yanınızdayız.Her daim yanımızdasınız.

Ülker Karabey

Hakkınız ödenmez iyiki varsın ız Avrupa Yakası Çölyak Dwrneği

Yasemin Bekar

Emekleriniz için Teşekkür ederim...