İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
İstanbul Halk Ekmek Müdürlüğü Yetkilileri İle Bir Araya Geldik

İstanbul Halk Ekmek Müdürlüğü ile gerçekleştirmiş olduğumuz toplantımızda, yürütülecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk.

Yapılan toplantıda glütensiz ürünlerin fiyatlarının maliyetini karşılamadığı gündeme gelmiştir. Bu nedenle zam beklentisi oluştuğu belirtilmiştir.

Yapılacak zamlardan çölyak ve pku hastalarının etkilenmemesi , keyfi olarak glutensiz beslenen bireylerin ayrıştırılması gerektiğini dile getirdik. Sistemde yapılacak güncelleme ile bunun mümkün olduğu konusunda hemfikir olduk.

Bu sebeple;

1- Altyapısı hazırlanacak olan sisteme çölyak hastalarının e-devletten alacakları ilaç kullanım raporlarını yüklemesi konusunda üyelerimizin bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesi

2- Rapor tarihi aralığında indirim tanımlanması,

3- Kargo bedeli ödemek istemeyen ve İstanbul’da ikamet eden bireyler için Büfelerden teslim alma seçeneğine yer verilmesi ,

şeklinde görüşlerimizi ilettik.

Gösterdikleri misafirperverlikten dolayı İstanbul Halk Ekmek Müdürlüğü’ne, Ar-Ge ve Pazarlama Şube şefliklerine, değerli zamanını ayıran İstanbul Avrupa Yakası Çölyak Derneğimiz yöneticilerine teşekkür ederiz.

17.10.2022

3.15.1.129