İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Çölyak Hastalarına Glutensiz Koli

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÇÖLYAK HASTALARINA GLUTENSİZ KOLİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı ve yılbaşında  gultensiz gıda tüketme zorunluluğu olan yurttaşları unutmuyor.

Çölyak, otizm ve fenilketonüri (PKU) hastalarına özel bayram ve yılbaşı hediyesi paketleri hazırlayarak, başvuruda belirtilen adreslere ücretsiz olarak kargo ile ulaştırıyor.

Çölyaklılar için hazırlanan hediye paketinde hepsi gultensiz olmak üzere bir paket nişastalı karışım, beş ekmek, kurabiye, çikolata ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bayram mesajı bulunuyor.

Siz de adresinize gelmesini istediğiniz bu hediye için, İHE dilekçe örneğine uygun hazırlayacağınız dilekçenizi ve çölyak raporunuzu  0212 476 00 99 a faks göndermeniz veya ihe@ihe.istanbul adresine mail ile ulaştırmanız gerekmektedir.

Dilekçe örneğine buradan ulaşabilirsiniz.

52.14.128.9