Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir. Friends
File Marketlerden Çölyaklılara Tam Destek

İstanbul Avrupa yakası Çölyak Derneği yönetim kurulu üyelerimiz ,  Çekmeköy “de bulunan File Market müdürlüğünü ziyaret etti.

Dernek yönetim kurulumuz, ihtiyaç uzmanı Sinem Sarı, İhtiyaç Direktörü Sayın Nihal Engincan ve İhtiyaç Müdürü Sayın Hüsamettin Sezar'ın katılımıyla yapılan toplantı sonucunda çölyak camiası için güzel sonuçlar alındı.

File market yetkilileri, glutensiz ürünlerin çoğaltılması ve çölyaklı bireylerin daha kolay ulaşabilmeleri için gereken desteği vereceklerinin ilettiler.

Avrupa Yakası Çölyak Derneği Başkan Yardımcısı, Çiğdem Delice Yaptığı konuşmada çölyaklı ailelerimizin file markette aradıkların bulabilmeleri ve mağdur olmamaları için File Marketin donuk ürün çeşitliliğinde de bize destek vermesinin önemine değindi.

15.12.2021

18.221.102.79